banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Balıklıgöl Akçakale haber Karaköprü kent

MEZARLIKLARDA BEKLEME ALANI YAPILIYOR

 

İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Asri Aile mezarlığında sundurma çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mezarlıklarda bulunan camii avlularında vatandaşların hava şartlarından etkilenmemelerini sağlıyor.

İlerleyen günlerde kent merkezi ve ilçelerdeki tüm mezarlıklarda çalışmalarını sürdürecek olan Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklarda çevre düzenlemesi, çiçeklendirme gibi çalışmalarını yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.

Sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Asri Aile Mezarlığı Camii İmamı Mehmet Emek, "Cenaze namazı kılmak için gelen vatandaşlar yazın güneşte kışın ise yağmurda kalıyordu. Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması ile bu sorunumuz giderilmiş oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, tam yerinde yapılan bir hizmettir. Allah'ın izniyle vatandaşlarımız artık bu sıkıntıyı çekmeyecektir" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.