banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Sanlıurfa Haber kaç sivil gözaltına alındı? kaş kişi tutuklandı izzettin küçük

BÜYÜKŞEHİR ZABITA’DAN ÇİFTE DENETİM

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelinde halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Halk sağlığını ön planda tutan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Haşimiye Meydanında bulunan kasaplara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde hijyen kuralları ve ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi. Ekiplerin yaptığı denetimlerde kurallara uymayan 5 işletme sahibi uyarılarak eksikliklerin giderilmesi istendi.

Yapılan denetimlerde zabıta ekipleri, kaldırım işgallerine karşı da esnafları uyardı. 50 CM uygulamasını hatırlatan Zabıtalar, vatandaşların kaldırımları rahat kullanabilmeleri için kaldırım işgaline karşı duyarlı olmalarını istedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.