banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa

Akçakale'de Eğitim Rüzgarı Tüm Hızıyla Devam Ediyor



 Uzay Gözlemevi, uzay, gezegenler, galaksiler ve yıldızlar gibi büyüleyici konuları özel görüntü yansıtma sistemleri ile birleştirerek, çocuklarımıza eğlenerek öğrenme imkanı sunan eşsiz bir eğitim platformudur. Bu interaktif ortamla, çocuklarımızın bilim ve keşif yolculuğuna adım atmalarını sağlıyoruz.
Müdürlüğümüz olarak amacımız, çocuklarımızın geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını desteklemek. Uzay Gözlemevi ile öğrencilerimizin eğitim kalitesini artırmak, onlara eğlenceli bir öğrenme ortamı sunmak ve anlamlı öğrenmeyi gerçekleştirmek istiyoruz.
Bu etkinlikle çocuklarımıza sadece bilgi değil, aynı zamanda merak, keşif ve öğrenme sevgisi aşılamayı hedefliyoruz. Uzayın büyülü dünyasında yapılan bu etkinlik, öğrencilerimizi hayal güçlerini kullanmaya teşvik ederek, öğrenmeye olan tutkularını artıracak.

Geleceğin liderleri için, eğitimde birlikte yarattığımız bu farka tanık olmak için sabırsızlanıyoruz! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.