banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Sanlıurfa Haber kaç sivil gözaltına alındı? kaş kişi tutuklandı izzettin küçük

Şanlıurfa İHH’dan Filistin İçin Dikkat Çekici Bir Etkinlik Daha!

Çocuklar ayrıca; dünyanın bu soykırımı ve çocukların katledilmelerini durduramamasına tepki olarak ta Hanzala maketi ile beraber dünyaya sırtlarını döndüler.
Programda Eğitimci ve İlahi Sanatçısı Ömer Şefkatlı marş ve ilahiler söyledi. Urfa’da yaşayan Filistinliler adına Asım Mustafa söz alarak; Filistin'in Türkiye Büyükelçisi Sn. Dr. Faed Mustafa’nın selam ve şükranlarını sundular ve İHH’ya bu güzel organizasyon için teşekkür etti.
Sık sık hep bir ağızdan “kahrolsun İsrail, yaşasın özgür Filistin” sloganları attan çocuklar Gazze’de şehit olan çocuklar anısına Filistin renklerinden oluşan balonları havaya uçurdular. Programa katılanlar Şanlıurfa İHH yetkililerince duvarlara asılan beyaz brandalara da duygu ve düşüncelerini yazdılar.

İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila; bu soykırım bitmeden meydanlardan inmeyeceklerini belirterek bu aktiviteye katılan çocuklara ve annelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.