banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Urfaspor Teknik direktör Değişikliğine Gitti

Şanlıurfaspor'un Yeni Teknik Direktör'ü Belli Oldu
Teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor’un yeni hocası belli oldu.Şanlıurfaspor Teknik direktör  Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor teknik direktör Serdar Bozkurt’un yerine Ali Tandoğan ile prensipte anlaştığı ve yarın gün içinde yeni hoca ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

ALİ TANDOĞAN KİMDİR?

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Ali Tandoğan, 25 Aralık 1977 tarihinde Salihli'de dünyaya gelmiştir. Futbolculuk döneminde sağ bek ve sağ kanat bölgelerinde görev yapan eski futbolcu, 2015 yılında futbol kariyerini sonlandırdı. 

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

2016 yılında Boluspor maçından sonra Denizlispor' un teknik direktörü olmuştur. Teknik direktör olarak Denizli Atatürk Stadyumu'nda çıktığı ilk maçta Büyükşehir Gaziantepspor' u 2-1'lik skorla mağlup etmiştir. Mart 2017 yılında görevinden istifa etmiş, istifası yönetim tarafından kabul edilmeyip sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmıştır.

24 Temmuz 2017 tarihinde Şanlıurfaspor'un teknik direktörlüğü görevine getirilmiş, 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor'dan sonra Balıkesirspor'un teknik direktörü olmuştur. Kısa bir süreliğine de Altay'da görev yapan Ali Tandoğan, 2020-2021 sezonu içinTuzlaspor ile anlaştı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktör Bozkurt ile Yollarını Ayırdı
Şanlıurfaspor’da Tarsus İdmanyurdu ile alınan mağlubiyetin faturasını teknik direktör Serdar Bozkurt'a kesti.
Şanlıurfaspor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik Direktör Bozkurt'a kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." İfadelerine yer verildi.


( RHA Ajans/RHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.