banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Vali Şanlıurfaspor Suruç

Şanlıurfaspor 1 - 1 Bandırmaspor

Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında Şanlıurfaspor, evinde Bandırmaspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Zorlu mücadelede her iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, taraftarının desteğiyle ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Şanlıurfaspor, ataklarını sıklaştırarak ilk yarıda gol arayışına girdi. Ancak Bandırmaspor'un 37.dakikada C. Soukou ile bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ise tempo biraz daha arttı ve takımlar gol için daha fazla risk aldı.

Maçın 52. dakikasında Şanlıurfaspor,Marco Paixão'nun attığı penaltı golü ile maçta eşitliği sağladı.

Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında Şanlıurfaspor ile Bandırmaspor 1-1 berabere kaldı. İki Takımın da sahadan birer puanla ayrılmasının ardından Şanlıurfaspor puanını 34'e, Bandırmaspor ise 46'ya yükseltti.


Trendyol 1. Lig'in bir sonraki haftasında Şanlıurfaspor, Bodrum FK'ya konuk olacak. Bandırmaspor ise evinde Tuzlaspor'u ağırlayacak.(RHA Ajans)

Anahtar Kelimeler:
Bandırmaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.