banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Eyyübiye Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? CHP

ŞAMPİYON Karaköprü Belediyespor

( RHA Ajans)Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig'de zaferle taçlandırdığı sezonun ardından büyük bir başarıya imza attı.

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden Karaköprü Belediyespor, sahasında konuk ettiği Osmaniyespor 'u sezonun bitimine bir hafta kala mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Karaköprü Belediyespor, önümüzdeki sezon 2'nci Lig'de mücadele edecek.

-TFF 3.Lig şampiyonu Karaköprü Belediyespor

TFF 3. Lig’de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karaköprü Belediyespor, sezonun tamamlanmasına bir hafta kala ipi göğüslemeyi başardı. Osmaniyespor'u sahasında 2-1 mağlup eden Karaköprü Belediyespor, Adını TFF 2. Lig’e yazdırdı. 29’uncu dakikada Muhammed Raşid Şahingöz ve 43'üncü dakikada Berkcan Aytaç 'ın kaydettiği gollerle rakibini deviren Şanlıurfa ekibi, tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele etme hakkını elde etti. Karşılaşmanın ardından teknik heyet ve oyuncular şampiyonluğu doyasıya kutladı. 

Karaköprü Belediyespor'un 2. Lig'e yükselmesi, Şanlıurfa futbol camiasında büyük sevinç yarattı. Takımın başarısı, yönetim ve taraftarlar tarafından büyük bir gururla karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.