banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa'da Merhum Bahattin Canbeyli anısına Tunuva düzenlendi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye İlçesinde amatör sporcular için revize ettiği Yenice Spor Tesisinde 14 takımdan oluşan turnuvaya katılan Başkan Nihat Çiftçi, sporcularla bir araya gelerek başarılar diledi.

Şanlıurfa'nın amatör kulüplerine çok önemli hizmetleri olan Merhum Bahattin Canbeyli'ye Allah'tan rahmet dileyen Başkan Nihat Çiftçi, organizasyondan dolayı  Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyona teşekkür etti.

"Önemli olan insanlık adına, gençler ve memlekete hizmetler noktasında iz bırakabilmektir" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Bunu bırakan Merhum Bahattin Canbeyli anısına Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu önemli bir vefa göstermiştir. Büyükşehir Belediyemizinde yenilemiş olduğu Eyyübiye Yenice Spor Tesisleri Amatör Spor Kulüplerimize çok güzel hizmet verecektir. Bu yenilenmeden dolayı ekibimi kutluyorum. Bu turnuvayı düzenleyen bütün kurumlara teşekkür ediyorum. Spor ahlakın Şanlıurfa'mız ise gelişmişliğin simgesi olsun inşallah" dedi.

Konuşmasının ardından Suruç Gençlikspor ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor arasında oynan futbol müsabakasının başlama vuruşunu gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, Turnuvanın tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

YENİCE SPOR SALONUN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından  Yenice Mahallesinde yapımı devam eden çok amaçlı Kapalı Spor Salonunun inşaatını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bölge çocuklarının yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Nihat Çiftçi, Çalışmalar hakkında bölge vatandaşları ile sohbet etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde yapımına başlamış olduğumuz Kapalı Spor Salonun tam hız ilerlediğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Yapım çalışmalar tam hız ilerliyor yaklaşık olarak yüzde kırklık kısmını bitirmiş durumdayız. Amacımız Eyyübiye bölgemize bir an önce Spor Merkezleri ve Gençlik Merkezleri kazandırarak gençlerimizi sporla buluşturmak. Allah'ın izniyle Yenice Spor Tesisimiz  Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamiyle yenilendi. Yanında bulunan Kapalı Spor Salonumuzun tamamlanmasıyla birlikte bu mahallemize çok büyük zenginlik katacaktır. Her Mahallede gençlik ve spor merkezlerimiz mevcut durumda ve güzel bir şekilde hizmet veriyor. Allah'ın izniyle tüm gençlerimizi geliştirerek geleceğe hazırlayacağız, bunun için çaba sarf ediyoruz" dedi

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Kalkan'da yapımı devam eden Cephe iyileştirme çalışmalarını da inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında bölge halkıyla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.