banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Teknik Direktör Çatiner'den, Şanlı taraftara çağrı VİDEO

 

PTT 1.ligde mücadele veren Şanlıurfaspor bu hafta Rakibi Tavşanlı Linyitspor Evinde ağırlayacak
Geçen hafta Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1-berabere kalanŞanlıurfaspor hafta sonu oynayacağı maç öncesi Yeni tesislerinde antrenmana başladı.
Şanlıurfaspor oyuncularından Kaan Konuk” Zor bir dönemeçten geçiyoruz, üç hafta puan alamadık Adana Demirspor ile oynadığımız maçta bir puan aldık bunu sürdürmek istiyoruz tavşanlı maçında kader maçı diyebiliriz üç puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımda şuan moral ve motivasyon iyi durumda en azından iyi bir oyunla bir puan aldığımız için onun bir moral kaynağı var. Taraftarlarımızı son zamanlarda üzdük maçlarda sergilediğimiz oyunlarla inşallah bu maçta gönüllerini tekrar kazanıp onlara büyük hediye edeceğiz bu maçı dedi.”
Tunç Behram ise “Tavşanlı takımını yendiğimiz zaman üst sıralara zorlayacağımızı düşünüyorum. Üç haftadır kötü oynuyorduk ama Adana Demirspor ile iyi bir maç çıkardık inşallah bu haftaki Tavşanlı maçını yenip üst sıralara zorlamak istiyorum kendimizi. Çünkü buna ihtiyacımız var takım olarak ta çok iyiyiz takım arkadaşlarımızın morali yerinde bu maçta umutluyuz diye konuştu.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner’’Geçtiğimiz hafta Adana’da kazanacağımız bir maçı berabere bitirme üzüntüsünü yaşarken oynanan oyunun güzelliği ise bizi bir nebzede olsa yüzümüzü güldürdü. Bu hafta çok önemli maçlarımızdan bir tanesini oynayacağız, bu maç gerçekten çok önemli ne tarafa adresimizi gösterecek olan bir maç. Bu maçı ciddi bir şekildekazanmayı planlıyoruz, bunu planlarken de Milli maç haftası olması nedeniyle yabancı oyuncularımız milli takıma gitti. Bu arada kıvanç’ın da bir sarı kart cezası var, onlardan faydalanamayacağız. Diğer arkadaşlarımızla beraber bu maçı kazanmaya çalışacağız. Dedi.
Seyircilerin büyük bir önem kazandığını belirten Çetiner’’Seyircilerimizi bu hafta maça mutlaka bekliyoruz,seyirci demek takımının zor zamanında yanında olan demek,sabırla onları destekleyen demek bizde bunları seyircilerimizden bekliyoruz.
Kaynak: Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.