banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Şimşek'ten Zehir Zemberek Açıklama! Delikanlı olan gelsin

Bu haftasonu kongreye gidecek olan Şanlıurfaspor'da kimin başkan olacağı tartışmaları devam ederken Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek'ten Zehir Zemberek Açıklama geldi. Şimşek, Urfaspor'un borcu ne kadar? Urfaspor'u ne kadar borçlandırdı? Kongrede aday olacak mı? kime meydan okudu? tüm bu soruların cevabı haberimizde..

KULÜBÜ FETHİ ŞİMŞEK Mİ BORÇLANDIRDI?

Başkan Fethi Şimşek Kulübü kendime borçlandırdığı iddiaları kesinlikle asıldır diyerek; Şanlıurfaspor için bankadan şahsım adına kredi çektim. Şahsım adına çektiğim kredinin kulübümüze harcadım. Kredinin faizini ise ben bankaya kendi cebimden ödüyorum. Şahsı olarak kulübümüze aktardığım para bugün itibariyle 20.000.000 TL'dir" dedi.

BİR DELİKANLI VARSA GELSİN!

Şanlıurfaspor Başkanlığına aday olacak bir delikanlı varsa gelsin aday olsun ben de desteklerim diyen Fethi Şimşek; "Kulübe verdiğim 20.000.000 TL'nin yarısını kulübe bağışlıyorum. İddia edildiği kulübü kendime borçlandırarak başkan adaylarının önüne geçiyorsam buyursunlar gelsinler. Başkanlığa aday olmayı düşünen isimlere çağrımdır; alacaklarımın yarısından vazgeçiyorum.  Akçakale yolu üzerindeki arsamın bugünkü değeri ne ise arsasının değer artışının bütün farkını Şanlıurfaspor’a bağışlıyorum" dedi.

HAİN ADAYLAR MI VAR?

Yapılacak olan kongrede yönetim kurulunu oluşturan bir arkadaşa devretmeye hazır olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, kimi kastettiği söylemeden üstü kapalı hain olanların olduğuna dikkat çekere; "Böyle bir delikanlı başkan adayı varsa buyursun gelsin. Yeter ki kulübü devralacak hain olmasın. Hemen yarın gelsin yönetim kurulu listesini oluştursun ben çekileyim. Ona da destek olayım." diye çağrı yaptı.

"UPİSAŞ'I SATTIM, İNANMAYAN ŞUTSO KAYITLARINA BAKSIN"

Şanlıurfaspor UPİSAŞ üzerinden sürekli yıpratıldığını dile getiren Başkan Şimşek; "Kulübümüz UPİSAŞ üzerinden sürekli yıpratıldığını için sattım. Merak edenler ŞUTSO kayıtlarına bakabilir.  Benim Şanlıurfaspor başkanı olmamın altında bir sürü şey aradılar. Siyasete oynuyor dediler gördüğünüz gibi siyasette yoktum. Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor için çalışmayı birilerinin kafası almıyor galiba başka bir niyet aranıyor. Benim zamanım olmadığı halde Şanlıurfaspor’u sahiplenmişim. Bir yakınımı bile kulüpte görevlendirmedim. Menfaatim için bu kulübün başkanı olsaydım bankadan aldığımız borcun faizini kendi cebimden ödemezdim." diye konuştu.

www.balikligol.com 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.