Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_g08pbru1060diaal3iiekd8j71, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Urfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımının büyük başarısı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımının büyük başarısı

 

Kahramanmaraş ta yapılacak 3. Lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazanan Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, kazanmış olduğu müsabakayı Şanlıurfalılara armağan etti.

Kazanılan zaferi Şanlıurfalılara armağan eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Reşat Özmen,"Büyükşehir'e yakışan bir şekilde kardeşlerimiz güzel bir müsabaka çıkardılar, zorda olsa maçı almayı başardılar sporcularımıza ve teknik personele teşekkür ediyorum. Bölgesel ligde Şanlıurfa'yı çok başarı bir şekilde temsil ettiler. Allah'ın izniyle ilerleyen günlerde Kahramanmaraş'ta yapılacak olan Playoff maçlarında da başarılı olacaklardır" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.