banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

Şanlıurfaspor’un yeni teknik direktörü Ali Tandoğan oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 13. haftasında deplasmanda Karagümrük’e 4-2 yenilen Şanlıurfaspor’da, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollar ayrıldı. Kılıç’ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Şanlıurfaspor yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarına girdi. Şanlıurfaspor yönetimi Ali Tandoğan ile prensip anlaşma yaptı. Şanlıurfaspor’dan yeni teknik direktörle ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken Tandoğan'dan açıklama geldi.

Tandoğan: "Şanlıurfa spor hayırlı olsun.yeni heyecanlarla dönüyoruz" dedi.

Bilindiği gibi daha önce Şanlıurfaspor teknik direktörlüğünü bir süre yapan Ali Tandoğan, şampiyonluk mücadelesini veren Şanlıurfaspor'un hedefini yakalamak için geleceğini bildiriliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkoğlu Tük Turhanoğlu KENDOBEY 5 yıl önce

Geçmişte Süper ligde futbolcu olarak oynamamaış kişi İsorkent'e teknik direktör olarak gelemez. Sayın Tandoğan'a başarılar ve bol isotlu, bağcanlı günler dilerim.