banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye Belediyesi Viranşehir Urfa Haber

Şanlıurfasporlu futbolcular isyan etti

Şanlıurfaspor futbolcuları, sezon başından beri devam eden maddi sıkıntılar nedeniyle kamuoyuna seslendi.

Kulübün maddi durumunun artık dayanılmaz bir noktaya geldiğini belirten futbolcular, sözleşme gereği kendilerine verilen maç başı alacaklarının tamamının sezon sonuna bırakıldığını ifade etti.

Ayrıca, yabancı oyuncuların maaş ödemelerinin yapılmadığını ve hocalar ile kulüp çalışanlarının maaşlarının da aksadığını dile getirdi.

Ancak, bu olumsuzluklara rağmen sorun çıkarmadıklarını ve sadece hayatlarını sürdürebilmek için yapılan prim ödemelerinin de son haftalarda yapılmadığını belirttiler.

Futbolcular, Şanlıurfaspor armasının paradan daha değerli olduğunu vurgulayarak, ancak sadece futbolcu ailesinin yapayalnız bırakıldığını ifade etti.

Verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettiklerini dile getiren futbolcular, Şanlıurfaspor ailesine çağrıda bulunarak, mücadele ettikleri şekliyle sahip çıkılmasını istedi. Son olarak, saygılarını sunarak açıklamayı tamamladılar.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.