banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfaspor'da, Galatasaraylı Emanuel Culio sesleri

Gökmen yaptığı açıklamada, iç transferde görüşmelerin yapıldığını, dış transferi ise gizlilik içerisinde sürdürdüklerini belirtti.İzzet ve Özgür isteyen kulüplerin olduğunu ifade eden Gökmen, “Bize resmi olarak teklifler yapıldı. Ama biz oyuncularımızın bizde devam etmelerini istiyoruz. Süreç neyi gösterecek bilinmez” dedi.

 

Dış transferi gizlilik içerisinde sürdürdüklerini vurgulayan Gökmen şunları söyledi:“Hocamız Raşit Çetiner’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bize en yararlı olacak futbolcuları kadroya katmak istiyoruz. Önümüzde 1,5 aylık bir süre var. En kısa zamanda ilk bombaları patlatacağız. Taraftarlarımın içi rahat olsun”

 

Gökmen, Galatasaray’dan kiralık olarak, Mersin İdman Yurdu’nun formasını giyen Romanyalı futbolcu Emanuel Culio ile görüşmeler yapıldığını sözlerine ekledi.

Selehattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.