banner2
Öne Çıkanlar 3-0 yenildi kaldı Eyyübiye Belediye Başkanı şarapnel İçki ve şarap ise

Şanlıurfaspor, Joaquín Matías Ardaiz de los Santos'u renklerine bağladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor, transfer döneminde önemli bir hamle yaparak Joaquín Matías Ardaiz de los Santos ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon İsviçre FC Luzern formasıyla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki santrafor, Şanlıurfaspor'un hücum gücüne büyük katkı sağlamayı hedefliyor.

Arjantin asıllı futbolcu Joaquín Matías Ardaiz de los Santos, hızı, yetenekleri ve gol vuruşlarıyla bilinen bir oyuncu olarak tanınıyor. Şanlıurfaspor'un hücum hattında önemli bir silah olacağına inanılıyor.


Joaquín Matías Ardaiz de los Santos transferiyle birlikte Astor Enerji Şanlıurfaspor, hücum hattını güçlendirme adına önemli bir adım atmış oldu. Yeni sezon öncesinde takımın taraftarları, Ardaiz'in sahada göstereceği performansı heyecanla bekliyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.