banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin kapsamlı Şanlıurfa Haliliye

Şanlıurfaspor hedef büyüttü, Vali Ayhan; El Ele Süper Lige

Şanlıurfaspor isim sponsorluğunda Astor Enerji A.Ş. ile yapılan ön görüşmeler, bugün kulüp binasında yapılan imza töreni ile resmileşti. 2023-2024 sezonunda Astor Enerji Şanlıurfaspor adıyla ligde şampiyonluk mücadelesi verecek kulübün sponsorluk imza törenine Kulüp Başkanı Haçım İzol ev sahipliği yaparken, programa Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BAŞKAN İZOL: CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN


Törende katılımcılara teşekkür eden Kulüp Başkanı Haçım İzol, amaçlarının el birliği ile Şanlıurfaspor'u hak ettiği yerlere getirmek olduğunu söyledi. Şehrin tüm bileşenlerinin Şanlıurfaspor çatısı altında bir araya geldiğini belirten Başkan İzol, "Şanlıurfaspor'umuzun 2023-2024 sezonunda ismi Astor Enerji Şanlıurfaspor olacaktır. Ben şehrine ve şehrinin takımına yönelik duyarlı yaklaşımından dolayı hemşehrimiz Urfalı iş insanı Feridun Geçgel'e bu öncülüğü yaptığı için teşekkür ediyorum. Tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.

GEÇGEL: ŞANLIURFASPOR, ŞANLIURFA'NIN EN DEĞERLİ MARKASIDIR


Başkan İzol'un ardından böylesine bir buluşma için Şanlıurfa'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel ise, "Bu takım hepimizin ve el birliğiyle takımımıza destek çıkacağız" diye konuştu.


Şanlıurfaspor'un yerinin her zaman kalplerinde olduğunu da sözlerine ekleyen Geçgel, "Şanlıurfaspor, Şanlıurfa'mızın en değerli markasıdır. Onun için el birliği ile Şanlıurfaspor'umuzun başarısına başarı katma gayretindeyiz. Bu yolda bizlerin de Astor Enerji olarak bir katkısı olduysa ne mutlu bizlere. Her zaman Şanlıurfaspor'umuzun yanında bulunacağımı kamuoyu önünde deklare ediyorum. Takımımızın sıkıntılarını gidermek için imkanlarım dahilinde destek amaçlı yer alacağıma söz veriyorum" şeklinde konuştu.

VALİ AYHAN: EL ELE SÜPER LİGE


Feridun Geçgel'e teşekkür eden ve bu adımın tüm Şanlıurfalı iş insanlarına örnek olmasını dileyen Vali Salih Ayhan ise "İnsanın doğduğu yere doyamayıp da doğduğu yere muhabbet beslemesi çok güzel bir şeydir. Biz Feridun beyde bunu gördük ve takdir ettik. Bizler Feridun beyi ziyaret ettiğimizde kendisine takıma destek vermesi noktasında sohbetimizi ilettiğimizde, kendileri de hiç tereddüt etmeden 'tamam' dedi. Bu sahiplik duygusu çok güzel. Şanlıurfalı hemşehrilerimizin de kendi değerlerine sahip çıkmasını istiyorum. Biz bunu yapabilirsek, ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor'u Süper Lige çıkarabiliriz. Onun için sloganımızı da belirledik. El ele Süper Lige diyoruz. Tüm Urfa'nın da bu yolda bizlerle birlikte hareket etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BEYAZGÜL: İNŞALLAH SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ


Başkan Beyazgül de Geçgel'e teşekkür ederek "Görüyoruz ki Feridun Geçgel'in Urfa'ya gelerek Şanlıurfaspor'a sponsor olması hepimizi sevindirmiştir. Sayın Geçgel gibi isimler her ne kadar artarsa Urfa'mızın değerleri de bir o kadar güçlenir. Şanlıurfaspor bir markadır ve gençlerimizin en sıkıntılı anlarda bile yanında durduğu destek verdiği adresidir. İnşallah el ele vererek Süper Lig'de olacağız" dedi.
Program daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Delioğlu'nun tebriği ile sürerken, tören Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçım İzol'un sözleşmelere imza atmasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.