banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Urfa'da oynanan Amatör Spor Haftası Sona Erdi

 Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan etkinlikler, bisiklet, 21 km Göbeklitepe koşusu, atletizm, boks,kick boks, muay thai, sabah sporu, teakwondo, masa tenisi, badminton, street basketball. Yarışmaya yoğun katılımın olması sporcuları kıyasıya yarışmasına ve güzel anıların oluşmasına neden oldu. 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hakan KEŞKÜŞ, spor bakanlığımızın her yıl düzenlemiş olduğu etkinlikler çerçevesinde Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 11 branşta yarışmalar düzenledik. Bu yarışmalar fair play çerçevesinde geçmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Sporun birleştirici öznesi olan sevgi, saygı, dostluk, barış, kardeşlik anlayışını oluşturmak adına yapılan yarışmalarımız amacına ulaşmıştır. Dolayısıyla bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Şanlıurfa’ da spor kültürü ve bilincini oluşturmak adına bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Tüm Şanlıurfa halkını bu tip organizasyonlarda yer almasını bekliyoruz. Dedi
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü v. Murat ÖNEN, amatör spor haftası sebebiyle Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü bünyesinde düzenlenen yarışmalar gayet güzel bir şekilde sona ermiştir. Yarışmalar esnasında her hangi bir kazanın olmaması bizleri sevindirmiştir. Burada ki amacımız bu tip faaliyetler ile toplumumuzu bir araya getirmek saygı ve sevgi çerçevesinde etkileşimi oluşturmak ile beraber yetenekli olan sporcularımızı keşfedip büyük turnuvalara hazırlamaktır. Bu yapmış olduğumuz etkinliklerimize halkımızın yoğun ilgi ve teveccüh göstermesi ilimizde spora olan ilginin ve alakanın karşılığıdır. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.