banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa GAP Arenadaki Çimler Yenileniyor-VİDEO


GAP Arena Stadyumunda incelemelerde bulunan Vali Güvenç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’dan çim yenileme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Güvenç, sahanın drenaj sistemi hakkında çalışanlardan detaylı bilgi alarak, çalışmaların süratle bitirilmesi hususunda yetkililere talimat verdi.
GAP Arena stadyumunun çim yenileme çalışmaları hakkında açıklama yapan Vali Güvenç, yüklenici firmanın en kısa sürede yenileme işini bitirerek, zeminin yeni sezona yetiştirileceğini ifade etti. Vali Güvenç, her şeyin yolunda gittiğini belirterek; “İnşallah drenaj sisteminde ciddi bir sıkıntıyla karşılaşmayız. Bu da bir iki gün içerisinde belli olacak. Karşılaşırsak bile müteahhit arkadaşımız daha çok çalışacak ve yine bitireceğiz. Şanlıurfaspor’u İnşallah örnek bir çim sahaya kavuşturacağız” diyerek açıklamasını sonlandırdı.
Açıklamasının ardından GAP Arena Stadyumundan ayrılan Vali Güvenç’e incelemeleri esnasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve yüklenici firma yetkilisi eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.