banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Büyükşehir Spor Okulları Başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerin güzel vakit geçirebilecekleri sportif kurslara start verecek. 7’den 70’e herkesin katılabileceği kurslar da uzman eğitmenler görev yapacak.

 Sağlıklı ve hijyenik bir ortamda gençlere spor yapma imkanı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tesislerde düzenlenecek olan kurslardan vatandaşlar ücretsiz faydalanabilecek.

 Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Okçuluk, Kick Boks, Judo, Kort tenisi, Güreş, Teakwondo, Karete, Dart, Resim, Müzik, Masa tenisi, Bilgisayar ve İngilizce gibi 17 farklı branşta düzenlenecek olan kurslar, 27 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

 17 farklı branştaki kurslara vatandaşlar Bireysel Sporlar için 0530 042 16 86 - Gençlik Merkezleri 0530 449 32 25 Takım Sporları ve Yüzme Havuzları için 0542 113 43 24 nolu telefonlardan bilgi alabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.