banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

61 AMATÖR TAKIMA MALZEME DESTEĞİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da 61 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımı Dağıtım töreninde yaptığı konuşmada; "Sporu bir yaşam felsefesi ve akademi olarak düşünüyoruz. Kentimizdeki lisanslı futbolcu sayısını artıracağız " dedi.

Gap Arena Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesine bağlı spor tesislerinin Akademik bir okul gibi hizmet vereceğini belirten Başkan Nihat Çiftçi; "Amatör Spor Kulüplerimiz ile birlikte gençlerimizin her zaman yanında olarak spora da desteklerimiz devam edecektir. Tesislerimizi spor okuluna, spor fabrikasına dönüştürmeye çalışıyoruz. Spor tesislerimizdeki bütün öğrencilerimizi yetenekleri ölçüsünde lisanslı birer sporcu haline getireceğiz. Sporcularımıza lisans verdiğimiz takdirde spor da bir yaşam felsefesi haline gelecektir. Büyükşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olacağız." dedi.

Başkan Çiftçi konuşmasının ardından genç sporculara dağıtılmak üzere 61 takımın temsilcilerine, içinde 1180 adet forma,şort,tozluk,tekmelik,krampon,1220 adet eşofman,yağmurluk, 295 adet futbol maç topu, 61 adet malzeme çantasının yanı sıra farklı branşlarda spor yapmakta Karete,Basketbol,Güreş kulüplere de malzeme yardımında bulunuldu.

Spor malzemelerini alan sporcular ve kulüp temsilcileri de desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.