Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_schi2skq36u48kg72pka060ol5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa ASKF’de Tüzük Değişikliğini kabul etti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa ASKF’de Tüzük Değişikliğini kabul etti

Şanlıurfa ASKF tüzük tadilatı nedeniyle Olağanüstü Genel Kurulu topladı. Şair Nabi Kültür ve Konferans salonunda yapılan tüzük değişikliği kongresine kulüpler seçtikleri 3 üye ile katıldılar. Divan teşşükülü, istiklal marşı okunmasının ardından ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu’nun açılış konuşması ile genel kurul başladı.

Divan heyeti yapılan tüzük tadilatının sebepleri, eskisi ile arasındaki farklılıklara ilişkin kulüpleri bilgilendirdi, değişiklikleri ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu tarafından kulüp başkanları ve delegeleri bilgilendirmenin ardından söz alan Bilal Tekrarlı,Murat Basyan,Ömer Dodanlı, İbrahim Tekatlı, Jiyan Karademir,M.Ali Sobay ve Nihat Çakır tüzük üzerinde görüşlerini belirttiler.

ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, 5253 sayılı Dernekler Kanunu ile Türk Medeni Kanuna istinaden yapılan Tüzük tadilatı hakkında kulüplere daha detaylı bilgi vererek neden tüzük değişikliğine gidildiğini, yapılan değişikliklerin gereğini ve kulüplere faydaları hakkında da kulüplere ve delegelere açıklamada bulundu. Tüzük tadilatı için yapılan el kaldırma usulü oylama sonucu Şanlıurfa ASKF yeni tüzüğü Genel Kurulda oy birliği ile kabul edildi.(Ruha Haber Ajans)

Anahtar Kelimeler:
ASKF
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.