banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Sahahada Değil Sosyal Platformda

Sahada dünya sıralamasının gerisinde yer alan Türkiye spor külupleri sanal ve sosyal platformlarda adından başarıyla söz ettiriyor.

Galatasaray Spor Kulübü, 2020 yılının ilk çeyreğinde Sosyal medya platformu olan Twitter etkileşimlerinde kulüpler arasında en iyi 4. takım olduğu belirtildi.

Depor Finanzas'ın verilerine göre, 9,2 milyon Twitter takipçisi bulunan Galatasaray, ocak ve mart ayları arasında 20 milyon etkileşim alarak Flamengo, Liverpool ve Barcelona'nın ardından dördüncü sırada yer aldı.

Galatasaray'ı 19,8 milyon etkileşim ile İngiliz devi Manchester United takip ettiği açıklandı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Galatasaray Spor Külubu; "9 milyon 270 binden fazla takipçi sayısına ulaşan Twitter hesabımız, Şubat ayı verilerinde de Türkiye'deki rakiplerine bir kez daha fark attı. Twitter hesabımız, Şubat ayı boyunca Türkiye'deki her iki rakibinin toplamından daha fazla etkileşim aldı. Kulübümüzün Twitter hesabı, açıklanan 2020 ilk çeyrek verilerinde de ilk sıralarda yer alıyor. Dünya genelindeki futbol kulüpleri arasında en çok etkileşim alan 4. hesap olan Galatasaray, bu alanda bir kez daha dünyanın en iyileri arasında!" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.