banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Urfa Haberleri PTT 1. Lig Whatsapp nedir? Malatya Halkevi

Maç bitti! Menemen Belediyespor şampiyonluğu, Şanlıurfaspor Play Off’u garantiledi

(Ruha Haber Ajans)TFF 2.Lig Kırmızı Grup 33.Haftasında deplasmanda grup lideri Menemen Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Şanlıurfaspor golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla ligin bitimine 1 hafta kala Şanlıurfaspor Play Off’a kalmayı garantilerken, Menemen Belediyespor şampiyonluğu garantiledi. 

33.Haftaya 54 puanla 5.Sırada bulunan ve en yakın rakibi Etimesgut Belediyespor’un Sivas Belediyespor’a yenilmesinin ardından puanını 55’e yükselten ve en yakın rakibi ile puan farkını 3’e çıkaran sarı yeşiller ligin bitimine bir hafta kala Play-Off’u garantiledi.Şanlıurfaspor haftaya sahasında 4.Sırada bulunan Tuzlaspor’u konuk edecek.

STAT: Menemen İlçe Stadı

HAKEMLER: Turgut Doman

MENEMEN BELEDİYESPOR: 4 Veli Çetin, 6 Taşkın Çalış,BN7 Mustafa Şen, 9 Ali Özgün, 10 Umut Pusat, 11 Alberk Koç, 23 Talha Yazgan, 35 Necati Yılmaz 42 Mahmut Bilir, 88 Rıdvan Koçak, 99 Okan Baydemir

YEDEKLER: 5 Murat Erdemir, 12 Serhat Baştan, 20 Tayfun Aydoğan 26 Semih Ceylan, 33 Amir Güren, 55 Ercan Coşkun, 70 Mustafa Çeçenoğlu

ŞANLIURFASPOR: 4 Samet Akaydın 5 Aykut Akgün, Oğuzhan Türk, 10 Sercan Kaya, 13 Mehmet Taşçı, 14 Can Erdem, 20 Ömer Bozan, 24 Emre Özkan, 28 Onur Demir, 37 Yasin Davuş, 63 Fevzi Özkan

YEDEKLER: 6 Harun Aydın, 16 Veysel Sönmezsoy, 21 Deniz Çevik, 22 Ali Eren Demirkol, 25 Feridun Kıroğlu, 26 Halil Köçer, 33 Alperen Güner

MAÇ BAŞLADI….

Menemen Şehir Stadyumunda maç başladı.

Dk. 10. Şanlıurfaspor oyuna hızlı başladı. Ömer Boan ile golden yararlanamadı.

Dk. 25. Ev sahibi takım Menemen Belediyespor Şanlıurfaspor ceza sahasının içine girdi. Topla buluşan Necati Yılmaz top dışarı gitti.

Dk.36 Menemen Belediyespor ve Şanlıurfaspor temkinli oynuyor,Her iki takım da defans ağırlıklı bir maç görünümü veriyor.Maç orta saha şeklinde geçiyor.

Dk.45 Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.İlk yarı sonucu Menemen Belediyespor 0 Şanlıurfaspor 0

İLK YARI :MENEMEN BELEDİYESPOR 0 ŞANLIURFASPOR 0

MAÇTA İKİNCİ YARI BAŞLADI…

Dk.50 Şanlıurfaspor ilk yarıya oranla biraz daha istekli oynuyor.

Dk.58 Maçta golsüz  beraberlik devam ediyor.

DK.70 Menemen Belediyespor ile Şanlıurfaspor karşılaşmasında henüz gol sesi çıkmadı.Maçta golsüz eşitlik sürüyor.

Dk.81 maçta hala gol sesi yok.

Dk.90 oynanıyor maçta 0-0 eşitlik sürüyor.

Ve Hakem maçı bitiren düdüğü çaldı.Şanlıurfaspor deplasmanda Menemen Belediyespor ile golsüz eşitlikle berabere kalarak Play Off maçlarına kalmayı garantiledi.

MAÇ SONUCU:MENEMEN BELEDİYESPOR 0 ŞANLIURFASPOR 0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Haydi isotçular playofta kendi grubunda 2 sonrada diger grupla yapulacak macla 3 macı kazairsak 1.lige cıkarız. Kahraman futbolcularımiza prim verelim. Su paramaiz cok ucuz. Onumuzdeki 2 ay aylik 100er tl, dukkan basinada 500er Tl eklenip takima arttirilsin. Super is yapan Balikligol ve Kapakli pasaji esnafindan ise 1 defaya mahsus dukkan basina 50.000er Tl.alalim. bu para onlari etkilemez..

Avatar
Mr.Zotto Derneği Basın Sözcüsü 5 yıl önce

Büyük başkan Emin Başkan ve kahraman futbolcularımızı kutluyoruz.