banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Konya Anadolu Selçukspor Şanlıurfaspor 0 - 0

Şanlıurfaspor, deplasmanda Konya Anadolu Selçuksporla karşılaştı. Maçta gol sesi çıkmayınca her iki takım puanları paylaştı.

HAKEMLER: Halil İbrahim Yıldırım, Bülent Uludoğan, Kenan Özcan, Alpaslan Şen

STAT: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu – Konya

ŞANLIURFASPOR: Ömer Kahveci, Samet Akaydin, Aykut Akgün, Harun Aydın, Benhur Keser, Oğuzhan Türk, Sercan Kaya, Mehmet Taşçı, Can Erdem, Deniz Çevik, Halil Köçer

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Alp Tutar, Egemen Zengin, Sertan Yiğenoğlu, Ahmet Önay, Kadir Kaan Özdemir, Yılmaz Kılıç, Recep Metin, Samet Bulut, Alpay Cin, Maksut Taşkıran, Emre Torun

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur: “Bugün gerçekten kazanmak için sahaya çıktık. Oyuncularım elinden gelen bütün çabayı gösterdiler. Baktığınız zaman maçı lehimize çevirebilecek pozisyonları da bulduk" diyerek takımı ligde tutmak için çalışacaklarını vurguladı.

Alınan bu sonuçla Şanlıurfaspor'un play off iddiası sürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.