banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin kapsamlı

Kilis Belediyespor 0 - 2 Viranşehir Belediyespor

Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı güçlü rakiplerinden Kilis Belediyespor’u 2-0 yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha geride bıraktı.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Viranşehir Belediyespor, ligin 18’inci haftasında güçlü rakibi Kilis Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maça galibiyet parolasıyla çıkan Viranşehir Belediyespor, 32. Dakikada Mahsuni Boztepe’nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
İkinci yarıya da etkili bir futbolla başlayan Viranşehir Belediyespor, 88’inci dakikada Mehmet Halil Daniş’in golüyle skoru 2-0 yaptı. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol çıkmayınca sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Viranşehir Belediyespor, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha geride bıraktı.
Ligde üst üste 6’ncı galibiyetini alan Viranşehir Belediyespor, puanını 49’a yükselterek, en yakın takipçisi Siverek Belediyespor ile arasındaki 7 puanlık puan farkını korudu.
Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Kilis Belediyespor deplasmanında alınan galibiyetten ötürü teknik heyet ve futbolcuları kutladı.
Kulüp Başkanı Çelik, yaptığı açıklamada, Kilis Belediyespor’un da ligde şampiyonluk için mücadele ettiğini hatırlatarak, “Zorlu bir maça çıktık. Futbolcularımız güzel bir performans sergileyerek bu önemli deplasmandan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Çok mutluyuz. İnşallah kalan maçlarımızı da galibiyetlerle kapatıp, sezon sonunda şampiyon olarak, Viranşehir’in 3. Lig hasretini sonlandıracağız” dedi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin kendilerine maddi ve manevi olarak her türlü desteği sağladığına da dikkat çeken Çelik, “Bu başarıda Başkanımızın çok emeği var, kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk kupasını alıp Başkanımıza hediye edeceğiz” diye konuştu.
Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Bozova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.