Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_3ajuo515ovrnc4qm290rm2po64, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Katılım sağlanamayınca Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresi ertelendi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Katılım sağlanamayınca Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresi ertelendi

Kulübü’nün bugün yapılması gereken olağanüstü kongresi yeterli çoğunluk sağlanamadığından gelecek haftaya ertelendi. Şanlıurfaspor olağanüstü kongresi bugün saat 12.00’da Şanlıurfaspor GAP Vadisi salonunda yapılması planlanan kongrede yeterli çoğunluk sağlanmamasından dolayı ileri bir  tarihe ertelendi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, kötü gidişata bir türlü dur diyemiyor. Eski yönetimin maddi sıkıntılar nedeniyle toplu halde istifa etmesi üzerine takımı kongreye götürmesi için valilik tarafından bir heyet atanmıştı. Başkanlığına kulüpte daha önce yöneticilik yapan Mahmut Mangal'ın atandığı heyetin kulübü olağanüstü kongreye götürmesi planlanıyordu. Heyet aldığı kararla kulübü kongreye götürdü. Takımın tesislerinde bugün gerçekleştirilen olağanüstü kongre, çoğunluk sağlanamadığı 12 Ocak pazar gününe ertelendi.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.