banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR'DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

Şanlıurfa’nın profesyonel liglerdeki temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor TFF 3. lig 3. grupta 9. hafta maçında Faruk Çelik Stadında Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Karşılaşmayı ev sahibi Karaköprü Belediyespor 2-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Maça baskılı başlayan Karaköprü Belediyespor, 6. dakikada Umut Dilek’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Golün ardından ev sahibi ekip baskısını sürdürürken, 27. dakikada Umut Dilek’in kafa vuruşunda gelen golle Karaköprü ekibi farkı ikiye çıkardı.

Gollerden sonra Ağrı 197 Spor da pozisyonlar bulurken, ilk yarının uzatma dakikasında Oğuzhan Malcı farkı bire indirdi ve ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarıda her iki takım da skor üretmek için pozisyonlara girerken ataklar sonuç vermeyince Karbel Karaköprü Belediyespor Ağrı 1970 Spor’u 2-1 mağlup ederek çok değerli 3 puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla Karaköprü Belediyespor puanını 13’e çıkarırken, Ağrı 1970 Spor da 13 puanda kaldı. Karaköprü ekibi çarşamba günü Türkiye Kupasında Sakaryaspor ile oynayacak ve ardından hafta sonu İzmir deplasmanında Karşıyaka’nın konuğu olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.