banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

İşte Urfaspor'da Kaptan Koray'ın hakeme tekme anı VİDEO

Alınan bilgilere göre Hakem Sabancı'ya ağır küfürler ve saldırı yapıldığı için maçı tatil ettiği ifade edildi. Takım Kaptanı Koray Avcı'nın olayları ilk başlangıcında hakeme bir müdahalede bulunuyor.

Pazar günü oynanan Şanlıurfa-1461 Trabzon maçında çıkan olaylar nedeniyle Hakem Hüseyin Sabancı tarafından tatil edilmesinin ardından  tüm Türkiye Şanlıurfa'daki olayları konuşuyor.

Şanlıurfasporlu futbolcu  İzzet Kaya’nın sarı kart görmesinden sonra maçın 33.17 dakikasında sahaya atlayan bir taraftarın ardından geri geri giden Hakem Hüseyin Sabancı'ya Şanlıurfaspor kaptanı Koray Avcı'nın çelme taktığı görüntülerde net olarak görülüyor. Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, ve  bazı yöneticilerin sahaya girmesi üzerine olayların devam etti. Teknik Direktör Bahri Kaya'nın tüm uyarılarına rağmen yöneticilerden Mustafa Tokmak hakeme bir müdahalede bulunuyor.   Hakeme tekme attığı gerekçesi ile kırmızı kart gören Kaptan Koray Avcı ise çıktığı bir Tv programında ’ hakem geri geri geldi, bana çarptı düştü’ diye  konuştu. Spor yorumcuları ise  yaşanan olayların devam etmesinde  özellikle yöneticilerin sahaya girmesinin etkili olduğunu savunuyorlar.

 

Sahada yetkili  yetkisin herkesin sahaya girmesi, hakeme yapılan fiili saldırının rapor edildiği öğrenildi.

Şanlıurfasporun yemiş olduğu iki golde de defans oyuncusu Ramazan Sal’ın açık ve bariz  hatalarının yol açtığı net bir şekilde görüntülerde görülüyor.

Öte yandan Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, geçtiğimiz sezon Şanlıurfa'da oynanan Konya Torku şeker maçında da sahaya inmiş, Şanlıurfaspor iki maç saha kapatma cezası yemişti.

Kaynak: Urfastar.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.