banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Hem Şanlıurfaspor hem de Başkan PFDK'ya sevk edildi: İşte gerekçesi

Şanlıurfaspor, 5 Kasım’da kendi sahasında oynadığı Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle, Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK sevk edildi.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim ise aynı müsabakadaki ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi maddesi uyarınca, "tehdidi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi.

İşte PFDK kararları:

"Şanlıurfaspor Kulübü'nün 05.11. 2022 tarihinde oynanan Şanlıurfaspor-Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim'in aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7. maddesi uyarınca, "tehdidi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 08.11.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine."(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.