Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_pbfua1sut9ftbff2m9639srcv0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Harranlı öğrenciler 23 madalya 4 kupa aldılar haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Harranlı öğrenciler 23 madalya 4 kupa aldılar

GAP Arena Stadyumu’nda organize edilen yarışmalarda, 23 madalya ve 4 kupa kazanan Harran Cumhuriyet Ortaokulu, ilçe bazında birinci, il bazında ikinci oldu. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, büyük başarı elde etti.

Beden eğitimi öğretmeni, milli sporcu Mustafa Demir yönetiminde kısa süreli bir çalışmayla nelerin başarılabileceğini gösteren öğrenciler, sistemli çalışmayla çok daha büyük başarılar elde edileceğinin sinyalini verdi.

Kaymakam Ayca ve Başkan Özyavuz, öğrencileri tebrik etti

23 madalya ve 4 kupayla Harran’a dönen öğrenciler, sevinçlerini, İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Yıldırımcan’la paylaştı. Kaymakam Ayca, makamında ağırladı ğı öğrencileri tek tek tebrik etti. Ayca, ziyarette yaptığı açıklamada, ilçede sporun daha iyi seviyeye gelmesi için maddi ve manevi her türlü desteğin verileceğini belirtti. Ayca, bu başarının diğer öğrencileri de tetikleyecegini ve Harran’ın sportif manada daha iyi yerlere geleceğine inandığını kaydetti.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise, belediye olarak sporculara her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade ederek, özverili çalışmayla Harran’ın sporda en iyi yerlere geleceğini kaydetti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Yıldırımcan da, “Her şey öğrencilerimiz, her şey Harran için” diyerek, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.