banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Mardin Haliliye

Harran kadın basketbol takımı yine mağlup

Gerek Harran üniversitesi gerekse de Harran spor konuk ettikleri rakiplerine farklı mağlup oldular ve haftayı galibiyet alamadan tamamladılar.
B grubunun galibiyetsiz tek takımı olan Harran spor, grupta 11 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan orman gençlik’i ağırladı. Rakibi potaya 43 sayı gönderen Harran spor potasında 86 sayıya engel olamadı ve salondan boynu bükük ayrıldı. Temsilcimizde 40 dakika sahada kalan burcu tatlıkiraz attığı 26 sayı ile maçın en skoreri oldu.
C grubunda yer alan temsilcimiz Harran ünversitesi ise sahasında şok bir mağlubiyet aldı. Ligde zirve hesabı içinde olan edirnespor’u konuk eden üniversite takımı, rakibine 110-48 yenilmekten kurtulamadı.
Ligde 13. Mağlubiyetini alan Harran üniversitesinde mihrace buğdaycı oyunda kaldığı süre içinde attığı 14 sayı ile takımın en skoreri olurken, karşılaşmanın en fazla sayı atan sporcusu ise rakip takımdan 27 sayı kaydeden deniz doğan oldu.
Harran üniversitesi haftaya Sakarya üniversitesine konuk olurken, Harran spor, mersin üniveristesi ile mersin’de karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.