Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_mv2v71hpdbf9jua9c767nkp7u6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Eskişehirspor Şanlıurfaspor Maçı ne olur? Maçı kim alır? haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Eskişehirspor Şanlıurfaspor Maçı ne olur? Maçı kim alır?

URFASPOR MAÇ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor tüm hazırlıklarını tamamladı.

2 gündür Eskişehir’de çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli ekip’te hafif sakatlığı devam eden Hüseyin Kala kadroda yer almadı.

İLK GÜN Eskişehirspor tesislerinde antrenmanını yapan Sarı Yeşilli ekip ikinci gün ise Eskişehir Şekerspor stadında son çalışmasını yaptı.

Teknik Direktör Ünal Karaman nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların oldukça istekli oldukları görüldü.

ESKİŞEHİR URFASPOR MAÇININ SAATİ BELLİ OLDU
Maç: Eskişehirspor-Şanlıurfaspor
Stat: Eskişehir Atatürk
Saat: 19:30
Yayın: Yok


Şanlıurfaspor, Eskişehirsporla ilk defa karşılacak
Şanlıurfaspor, TFF 1. Ligin 2. haftasında bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak.

TFF 1. Ligin ilk haftasında oynanan karşılaşmalarda Şanlıurfaspor kendi sahasında Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederken, Eskişehirspor ise deplasmanda Balıkesirspor'u 2-1 mağlup etti. Şanlıurfaspor ile Eskişehirspor tarihlerinde ilk defa karşılaşacaklar.

ERSKİŞEHİR URFASPOR MAÇINI SERKAN TOKAT YÖNETECEK

TFF 1. Lig'in 2. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. Eskişehirspor-Şanlıurfaspor maçını Serkan Tokat yönetecek

Sezonun ilk maçında kendi sahasında Ümraniyespor ile karşılaşan Şanlıurfaspor 1 - 0 yenerek 3 puan almıştı. Bu hafta oynanacak Eskişehirspor-Şanlıurfaspor maçında ise Eskişehirspor'un cezası nedeniyle maç seyircisiz oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.