banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Gümüşhanespor 2 - 0 Karaköprü Belediyespor

TFF 3.Lig'de 3.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanda konuk oluğu Gümüşhanespor'a 2-0 mağlup oldu.

Transfer döneminde takımı sil baştan değiştiren ve kadrosuna yeni futbolcular katan Karbel Karaköprü Belediyespor'da işler iyi gitmiyor. Kırmızı-siyahlılar ligde çıktığı 3 maçta sadece 1 galibiyet aldı.

TFF 3. Lig 3.Grup'ta transfer döneminde kadrosuna 27 futbolcuyu katarken Kaleci Fehmi Karakeçili hariç tüm futbolcularla yollarını ayırdı. Sil baştan bir kadro ile yeni sezona giren ve büyük beklentiler olan Karbel Karaköprü Belediyespor'da işler yolunda gitmiyor. Kırmızı-siyahlılar ligde çıktığı 3 maçta sadece bir galibiyet alabildi.Diğer 2 maçta 1 beraberlik ve 1 kez mağlup olan Karbel Karaköprü Belediyespor 1 kez de galip ayrıldı.

Karbel Karaköprü Belediyespor ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda transfer yasağı bulunan ve ligde altyapı futbolcularıyla mücadele eden Karabüksporspor’u 4-0’lık skorla mağlup ederken 2. haftada sahasında Orduspor 1967 Spor ile 1-1 berabere kaldı. İlk galibiyetini ligin ilk haftasında transfer yasağı bulunan ve altyapı ile sahaya çıkan Karabük deplasmanında Karabükspor karşısında 4-0’lık skorla alan Karaköprü Belediyespor 2. haftada Orduspor 1967 takımı ile sahasında 1-1 berabere kaldı.Karaköprü Belediyespor Ligin 3.Hafta maçında konuk olduğu Gümüşhanespor'a ise 2-0 yenildi.( RHA Ajans) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.