Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_7clvs0u1ijj1hga9efu4ibj2d4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
N90 Sport semineri düzenlendi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

N90 Sport semineri düzenlendi

Alt yapı ile ilgili Seminer Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, sporcular ve kulüp başkanlarının katılımı ile yapıldı.

Seminerde; Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu, Doç. Dr. Selahattin Koç, Proje Direktörü  Ajax ve Porto Spor Kulüplerin altyapısında futbolun temel eğitimini alan Nesim Argun, Proje Müdürü Nurhan Özücüer altyapıda temel sorunlar ve çözüm yolları konularında sporular, veliler, antrenörler, spor yöneticilerini bilgilendirme ve bilgi alışverişinde bulundular.
Düzenlenen programda bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, futbolda alt yapı eğitiminin önemine değindi.

Başkan Çiftçi, "Futbolda il olarak bir yere varmak istiyorsak alt yapıyı desteklememiz lazım. Alt yapı anlamında eğitim de çok önemli. Futbolda ki üç önemli etken kuvvet,zeka ve eğitimdir. Çocuklarımızda ki bu yeteneği çalışma ve eğitimle gün yüzüne çıkarıp kentimizi daha iyi noktalara getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Spor anlamında mekan ve salon anlamında gelişimimizi tamamladık. Her ilçemizde bulunan spor tesislerimiz gençlerimizi beklemekte. Bugünümüzün gençlerini hep birlikte çalışma ve azimle güzel yarınlara taşımak en büyük görevimizdir" dedi.

Açılış konuşmasının  ardından Seminerde yer alan konuşmacılar tarafından  salondakilere  Sporda Alt Yapı ve temel eğitim konuları hakkında bilgiler sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.