banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç Vali Şanlıurfaspor Viranşehir

Gaziantepspor Gençlerbirliği maçında taraftar kavgası

Gençlerbirliği maçından önce Gaziantepspor Taraftarlar Derneği İrfan Karakuzulu, Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay ve 63 Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek Başkan İbrahim Kızıl'ın evine giderek dostluk mesajları vermişti. Ancak maç oynanırken bu dostluk kavgaya dönüştü.

Şanlıurfa taraftarları Gençlerbirliği ikinci golü atınca destekleyici tezahüratlar yapmaya başladı ortalık bir anda karıştı. Gaziantepspor taraftarları bu tezahürata tepki göstererek koltukları kırıp Urfalı taraftarların üzerlerine atınca büyük kavga başladı.

TAZYİKLİ SU VE BİBER GAZI

Bu olay maçın devre arasına da sıçradı. Taraftarlar arasında çıkan kavgaya güvenlik güçleri müdahale etti. Güvenlik güçleri ise müdahele ederek Gençlik27 grubuna tazyiklu su sıkıp biber gazı sıktı. Yaralanan bazı taraftarlar ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep27 gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.