banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusundan Ceylanpınarlı Sait'e büyük jest

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde geçtiğimiz günlerde ayakkabı sevinci ile gündeme gelen Mehmet Sait’i Fenerbahçe’nin eski ünlü futbolcularından Tuncay Şanlı sevindirdi.

Geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar ilçesinde oyuncak kardeşliği ile Mehmet Sait’i spor ayakkabı vererek sevindiren ve sosyal medyasında paylaşan Ümit Kavak’ın ardından bu defa ünlü futbolcu yüzleri güldürdü. Fenerbahçe’nin eski efsane futbolcularından Tuncay Şanlı, zihinsel engelli Mehmet Sait’e imzalı 10 numara forma ve futbol topu hediye gönderdi. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan video görüntüleri birçok kişi tarafından paylaşıldı.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.