banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Doğu-Batı tenis turnuvası yapıldı

Avrupa’dan Kafkaslara uzayan büyük bir coğrafyayı Göbeklitepe temasıyla aşan ralliciler, üç gün sürecek Şanlıurfa etkinlikleri kapsamında hem şehrin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ediyor hem de farklı hayatlar ve kültürlerle tanışma imkanı buluyor.

Şanlıurfa’nın turizm potansiyelini değerlendirmek için 2019 Göbeklitepe Yılı’nın çok iyi etkinliklerle geçirmek istediklerini belirten Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. öncülüğünde düzenlenecek etkinliklerden biri olan Europa-Orient Rallye sayesinde Göbeklitepe’nin Avrupa’dan Kafkaslara uzayan büyük bir coğrafyada tanıtılacağını, ralliye katılacak sürücücülerin de birer turizm elçisi olacağını ifade etti.

Futbol ve Tenis Maçları Yaptılar

Almanya’nın Heilbron şehrinden start alan ve Avrupa, Balkanlar, Türkiye, Gürcistan, İran tekrar Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti güzergahı sonunda noktalanacak olan Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi kapsamında Şanlıurfa’ya gelen ve üç gün boyunca çeşitli etkinliklere katılarak şehrin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edecek olan sporcular, dün ünlü futbolcuların katılımıyla gerçekleşen dostluk maçının ardından bugün de Şanlıurfa Tenis Dünyası’nda Şanlıurfa’lı lisanslı tenis sporcularıyla bir maç yaptılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tenis Dünyası Spor Kompleksinde saat 21.00’de gerçekleşen karşılaşmaya, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ali Yılmaz ve protokol üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.