banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Yenice Spor Tesisleri amatör sporcuların kullanımına sunuldu

Spora ve gençliği verdiği önemle çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, gençlerin spor yaptığı Yenice Spor Tesisinde revizyon çalışmalarını tamamladı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı takımların da resmi müsabakalarını gerçekleştirdiği Yenice Spor Tesisinin; Asfaltlama, boyama, çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, seyirci türbinlerini, soyunma odalarını ve deforme olan sentetik çim sahalarını da yeniledi.

Genç sporcular, Büyükşehir Belediyesinin tesisi devraldıktan sonra yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu söyledi.

Gençleri bu merkezlere davet eden Amatör Sporculardan Yusuf Tatlıdil, "Büyükşehir Belediyemiz çok güzel bir tesisi kazandırdı Şanlıurfa'ya. Gençleri sporla buluşturmak için çok anlamlı bir çalışma. Gençlerimizin zamanlarını güzel bir şekilde geçirmesi için bu tesislerimize davet ediyoruz. Çalışmalarından dolayı ve bu merkezi bize kazandırdıkları için Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.