banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Urfa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Şampiyonluk için yola çıktılar küme düşecekler!

Bu sezon PTT 1. Lig’de istediği sonuçları alamayan Şanlıurfaspor, ligin 16. Haftasında lider Vartaş Elazığspor’u ağırladı. Geçtiğimiz maçlara göre lider karşısında istekli bir oyun ortaya koyan Sarı-Yeşilliler, gol pozisyonlarına girmekte zorluk çekti. Her iki takımda ilk yarıda istediği golü bulamayınca soyunma odasına golsüz berabere gittiler.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Elazığspor oldu. Konuk takım, Hakan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için rakip kaleye bastıran Şanlıurfaspor, bu gole 71. Dakikada Valente ile cevap verdi ve skor 1-1 olarak eşitlendi. Bu dakikalardan sonra rakip kaleye sık sık ataklar geliştiren Sarı-Yeşilliler, aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 1-1’lik sonuçla sona erdi.

Şanlıurfaspor, 17 puanla 15. Sırada yer alırken, Elazığspor ise 28 puanla liderliğini sürdürdü. Şanlıurfaspor, ilk yarının son maçında haftaya Adana Demirspor’a konuk olacak.

STAT: GAP Arena

HAKEMLER: Sarper Barış Saka, Samet Çavuş, Emin Yıldırım

ŞANLIURFASPOR: Necati, Şaban, Kubilay, Youssef, Kenan, Onur, Ekrem, Valente, Edinho, Kıvanç, Veysel

VARTAŞ ELAZIĞSPOR: Serdar Kulbilge, Traore, Serdar Özbayraktar, Onur, Gılles, Cleyton, Mehmet Yiğit, Murat Akyüz, Ümit, Çağrı, Wellington

GOLLER: Dk.71 Valente (Şanlıurfaspor), Dk.65 Hakan (Vartaş Elazığspor)

SARI KARTLAR: Kubilay, Kıvanç (Şanlıurfaspor), Wellington, Mehmet Yiğit, Çağrı, Onur (Vartaş Elazığspor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.