Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_gdbmvqgcnsp2l07u58nvkdfkv1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Beşiktaşlı Kevin N'Koudou Maçtan Sonra attığı müthiş golü anlattı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Beşiktaşlı Kevin N'Koudou Maçtan Sonra attığı müthiş golü anlattı

Attığı enfes golü de anlatan Kevin N'Koudou, "Denizlispor karşısında çok iyi mücadele ettik, takım olarak oynarsak kazanacağımıza emindik. Kazanmak zorundaydık, geçen hafta çok kötü şekilde kaybettik. Kolay olmayacağını biliyorduk ama başardık. Attığım gol için ise antrenmanlarda bitiricilik konusuna çok çalışıyorum ve attığım gol de bunun bir sonucu elhamdülillah" dedi.

Ligin kalan haftalarında da seri galibiyetler alabileceklerinin altını çizen Kevin N'Koudou, "Çok ciddi bir ara oldu, evde kalmak zorundaydık ve bir anda %100'e çıkmak kolay olmuyor. Ligin kalan bölümünde seri yapabiliriz" şeklinde konuştu.

Süper Lig'de 28. hafta maçında Yukatel Denizlispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan 5-1'lik skorla konuk ekip Beşiktaş oldu.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Burak Yılmaz, 61. dakikada Gökhan Gönül, 67. dakikada Kevin N'Koudou, 75. dakikada Adem Ljajic ve 78. dakikada Abdoulay Diaby kaydetti. Siyah-beyazlılarda, ilk golü atan Burak Yılmaz, iki de asist yaptı. Yukatel Denizlispor'un tek golü 53. dakikada Oscar Estupinan'dan geldi.

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 47'ye yükseltti. Yukatel Denizlispor 31 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Yukatel Denizlispor, Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Beşiktaş, Konyaspor'u ağırlayacak.

Yukatel Denizlispor: 1 - Beşiktaş: 5

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Yukatel Denizlispor: Tolgahan Acar, Mustafa Yumlu (Dk. 89 Youssef), Lopes, Bergdich, Oğuz Yılmaz (Dk. 85 Muhammet Özkal), Sacko (Dk. 46 Estupinan), Murawski, Aissati, Olcay Şahan (Dk. 46 Sedat Şahintürk), Mbamba (Dk. 76 Özgür Çek), Rodallega

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Ruiz (Dk. 68 Erdoğan Kaya), Roco, Gökhan Gönül, Rıdvan Yılmaz, Elneny, N'Koudou (Dk. 68 Boyd), Ljajic (Dk. 81 Kartal Kayra Yılmaz), Hutchinson, Lens (Dk. 77 Diaby), Burak Yılmaz (Dk. 81 Umut Nayir)

Goller: Dk. 10 Burak Yılmaz, Dk. 61 Gökhan Gönül, Dk. 67 N'Koudou, Dk. 76 Ljajic, Dk. 78 Diaby (Beşiktaş), Dk. 53 Estupinan (Yukatel Denizlispor)

Sarı Kartlar: Dk. 45+1 Mbamba, Dk. 59 Oğuz Yılmaz (Yukatel Denizlispor)

(Haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.