Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_33f1ot00em1ba4hgccr7ahe506, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başkan Nihat Çakır: Zamanı geldiğinde konuşacağım haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Başkan Nihat Çakır: Zamanı geldiğinde konuşacağım

Sahasında Afjet Afyonspor'a yenilen Şanlıurfaspor, ligde hala puanla tanışamadı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır açıklamalarda bulundu.

Çakır: "Sevgili Urfaspor sevdalıları takımın mali ekonomik durumu sahipsizliği netice oluşan bir avuç gönüllü yönetim yapısı ve yaşı 16-17 olan Urfalı gençlerin onur mücadelesi, bizler Şanlı takımı yaşatmak için mücadele verirken skora eleştiri o gençlere hakarettir.Suskunluğumuz Urfasporumuza olan sevgimizdendir ,çalışmalarımız gayretlerimiz son hız devam etmektedir  olumlu olumsuz vakti zamanı geldimi spor kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacağız. Olmazsa olmazlarımız  Zeynel bşk ve sayın valimizdir, inanıyor güveniyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.