Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_b7ls3uvpno3g4pimct440ieua3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başkan Bahattin Yıldız’dan Şanlıurfaspor açıklaması haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Başkan Bahattin Yıldız’dan Şanlıurfaspor açıklaması

Liglerin başlamasına sayılı günler kala Şanlıurfaspor ile ilgili bir arpa boyu kadar yol alınmadı. Kulüp yakın zamanda ise kongreye gidiyor.

“ŞANLIURFASPOR BİZİM SEVDAMIZ VE GÖZBEBEĞİMİZ”

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Barış FM’de Arif Faraç’ın canlı yayın konuğu oldu. İl Başkanı Yıldız, canlı yayında Şanlıurfaspor ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın Şanlıurfaspor ile ilgili açıklamaları ise şu şekilde:

“Şanlıurfaspor bizim sevdamız ve  gözbebeğimiz. Hep birlikte takımımızı kalkındıracağız. Bizler, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız dahil herkes elini taşın altına koyuyor.”(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.