banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Atakaş Hatayspor - Şanlıurfaspor: 2-1

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur mücadelesinde ev sahibi ekip Atakaş Hatayspor, Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

HAKEMLER: Mustafa Kürşad Filiz, Samet Özkul, Göktuğ Hazar Erel

ATAKAŞ HATAYSPOR: Akın Alkan, Burak Can Çamoğlu, Alexandros Katranis, Soner Örnek, Isaac Sackey, Helder Barbosa, Salem Boupendza, Mirkan Aydın, Baha Berk Aygün, Idır Quali, Yusuf Abdioğlu 

ŞANLIURFASPOR: Fatih Kaldan, Süleyman Luş, Galip Güzel, Mustafa Samican Keskin, Tarık Kurt, İsmail Cem Kara, Emre Özkan, Yunus Emre Gedik, Muhammet Mahmut Emir, Volkan Geyik, Fevzi Özkan 

GOLLER: Dk. 26 Mirkan Aydın, Dk. 75 Barbosa (Atakaş Hatayspor) – Dk. 84 Muhammet Mahmut Emir (Şanlıurfaspor)

Şanlıurfaspor maç sonucunda yaptığı açıklamada: "Ziraat Türkiye kupası 3.tur eleme maçında Takımımız Süper lig temsilcisi Hatayspor'a 2-1 yenilerek kupaya veda etti. Hatayspor karşısında güzel bir oyun sergileyen futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ederiz. Bir üst tura yükselen Hatayspor'a ise başarılar dileriz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.