banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

ASKF’nin 460 bin Euro’luk hibe muamması

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu bir basın kuruluşuna verdiği demeçte Maşuk bölgesinde yapılacak 2 saha için Avrupa Birliği’nden 460 Bin Euro’luk hibe alındığını açıklamıştı.

ASKF AVRUPA BİRLİĞİ’NDEN HİBE ALAMAZ!

Ancak Ruha Haber Ajansı yaptığı araştırmada böyle bir hibenin olmadığını ortaya çıkardı. Öyle ki ASKF İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan rica makamlı bir STK olduğu için Avrupa Birliği’nden hibe almasının söz konusu olmadığı öğrenildi. Hibelerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi tarafından alınabildiği de öğrenildi.

“BİZİM ÖYLE BİR PROJEMİZ VE İŞİMİZ DE YOK”

Konuyla ilgili Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, ne projeden ne de hibeden haberi olduklarını ifade etti. Müdür Eren, “Bizimle ilgisi yok onun, bizim öyle bir projemiz ve işimiz de yok. Böyle planlanan bir şey de yok. Bilgimiz dışındadır. 460 bin Euro’nun olup olmadığını da bilmiyorum. Gelen herhangi bir bilgi ve teyit yok onunla alakalı. Gençlik spor ile ilgili böyle bir şey yok. Ayrıca hibe ile ilgili de bir bilgim yok benim. Bozova’daki Gençlik kampı dışındaki projeden başka Avrupa Birliği’nden alınan bir şey yok. Bilgimizde yok haberimizde” dedi.

Öte yandan ASKF'nin hesaplarına böyle bir paranın da gelmediği öğrenildi.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.