banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Gaziantep Balıklıgöl Yukarı Koçlu Mehmet Tahir Güllüoğlu

HENTBOL ÇEYREK FİNAL MAÇLARI ŞANLIURFA’DA YAPILDI

 

Hentbol Anadolu yıldızlar ligi çeyrek final müsabakalarına 13 ilden 165 bayan sporcu ve 153 erkek sporcu sahne aldı.
Analig Hentbol çeyrek final müsabakalarına toplamda 318 sporcu katılmıştır.
Sporcular Şanlıurfa’nın tarihi dokusuna hayran kaldı
Çeyrek final müsabakalarının sürdüğü süre zarfında Şanlıurfa’nın tarihi yerlerini gezen sporcular burada güzel vakit geçirerek hem balıklı gölü hem de Şanlıurfa’nın misafirperverliği karşısında hayran kaldıklarını dile getirdi.
İlk defa Şanlıurfa’ya gelen sporcular burada gerçekten de çok güzel yerler gördük Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bizi çok iyi bir şekilde ağırlayarak bizleri çok mutlu etti. Burada her şey çok güzel balıklı göl, Şanlıurfa kalesi ve Şanlıurfa tarihi evlerini çok beğendik. İnşallah tekrar böylesine güzel bir organizasyon Şanlıurfa’ya verilir ve bizler tekrar balıklı gölü ve Şanlıurfa’nın misafirperverliğini tekrar görmüş oluruz. Dedi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü v. Murat ÖNEN, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlemiş olduğu Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında buradasınız. Bu yıl bize Analig hentbol çeyrek final müsabakaları verildi. Burada birkaç gün misafirimiz olan gençlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak onları mutlu bir şekilde ailelerine gönderiyoruz.
ÖNEN, büyük organizasyona katılan bütün illerimize teşekkür ediyorum. Sporun gelişmesi ve gençlerimizi spora yönlendirilmesi açısından bizim için bir avantaj Analig. Bizler Geleceğin sporcularını burada yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
ÖNEN, Şanlıurfa her zaman bu tür büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmış bir şehir. Profesyonel bir ekibe sahip bir şehiriz. Şanlıurfa’nın tanıtılması anlamında da çok güzel turnuva oldu. Burada tüm sporcularımız ile özel olarak ilgilendiklerini dile getiren ÖNEN, sporcularımız Şanlıurfa’nın tarihi yerlerini gezerek burada ki tüm güzellikleri görmelerini ve bunları bizlere anlatmaları bizleri çok mutlu etmiştir. Bu büyük organizasyona katılan 13 ilimizi de tebrik ediyorum. İnşallah bu tür büyük organizasyonlar ilimize verilir ve gelen sporcular ilimizin bütün güzelliklerini en iyi şekilde görürler dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.