banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Urfa Haberleri

2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig Fikstürü Çekildi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Sekreteri, Trendyol 1. Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ve temsilcileri fikstür çekiminde yer aldı.

2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig Fikstürü için tıklayınız

Mehmet Büyükekşi: "Trendyol 1. Lig, Anadolu demek"

Fikstür çekimi öncesinde bir konuşma yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, rekabet, coşku ve centilmenliğin üst seviyede olacağı bir sezon dileğinde bulunarak, "Bildiğiniz üzere, Trendyol ile tarihi bir sponsorluk anlaşması yaptık. Böylece liglerimizin yeni adı Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig oldu. Önümüzdeki sezon, Trendyol 1. Ligimizde ülkemizin 4 bir yanından kulüplerimiz mücadele edecek. İnşallah çok daha çekişmeli, heyecanlı ve keyifli bir sezon yaşayacağız. 1. Ligimiz geçtiğimiz sezon büyük bir heyecana sahne oldu. Play-off sisteminde yaptığımız değişiklikle birçok takımımız son haftaya kadar Süper Lig'e çıkmak için yarıştı ve 3 takımımız Trendyol Süper Lig'e yükseldi. Trendyol 1. Ligimiz, 11 Ağustos'ta 61. sezonuna merhaba diyecek. Bu sezonki hedefimiz, maçların dolu tribünler önünde centilmence oynanması. Daha geniş kitleler tarafından izlenmesi ve büyük bir heyecana sahne olması. İşte bu sayede, Trendyol 1. Ligimizin marka değerinin yükselmesini istiyoruz. Trendyol 1. Lig, Anadolu demek. Futbol heyecanının ve coşkusunun ülkemizin her noktasına yayılması demek. Şehir takımı taraftarlığı ne kadar güçlü olursa ligimiz de o kadar güçlü olur. Bu vizyonla, geçen ay ilk defa "TFF İnovasyon Yarışması" düzenledik. Gerçekleştirdiğimiz hackathona binlerce başvuru aldık. Ana amacımız; Anadolu kulüplerinin maçlarını tribünlerde izleyen taraftarların sayısını artırmaktı. Bu minvalde, sunulan projelerin her birini ayrı ayrı değerlendirmeye başladık. İnşallah en yakın zamanda kulüplerimize değer katacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi: "Taraftarsız futbol olmaz, lütfen tribünleri doldurun"

Süper Lig ve 1. Lig'in isim sponsorluğu için Trendyol ile imzalanan anlaşmanın önemini vurgulayan Başkan Büyükekşi, "Trendyol ile yaptığımız isim sponsorluğu anlaşması kulüplerimize nefes aldırdı. Ancak biz, daha fazla sponsorun daha büyük yatırımlarla ailemize katılmasını istiyoruz. Bunun için ligimizdeki tüm kulüplerimizin, futbolcusundan, teknik adamına, yöneticisinden, taraftarına el ele omuz omuza vermesi gerekiyor. En önemli görev de ligimizin taraftarlarına düşüyor. Buradan ligimizin tüm taraftarlarına sesleniyorum. Taraftarsız futbol olmaz. Lütfen tribünleri doldurun. Sizlerin coşkusuyla oynamak her takımı daha güçlü yapar. Her futbolcu sahada şevkle, heyecanla mücadele eder ve ligimizin değeri artar. Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz; adil, eşit, şeffaf yönetim anlayışına sahibiz. Türk futboluna güveni tüm paydaşlarımızla birlikte inşaa etmeye çalışıyoruz. Türk futbolunun sağlam bir temelde yükselmesini hedefliyoruz. Futbol akademilerimizde yetiştireceğimiz genç yeteneklerimizden dünya çapında oyuncular çıkarmak istiyoruz. Futbolumuzu ve ligimizi daha ileriye taşımak için ailemizin tüm üyelerinin omuz omuza çalışması gerekiyor. Yeni sezonda bu hedefe ulaşmak için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum. Sözlerime son verirken, Trendyol 1. Lig 2023-2024 fikstür çekiminin hayırlı olmasını diliyor, futbolun tüm güzelliklerini doyasıya yaşayacağımız bir sezon olmasını temenni ediyorum. Yeni sezonda Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Kocaelispor, Çorum Futbol Kulübü ve Şanlıurfaspor kulüplerimize hoş geldiniz diyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Fikstür çekimi gerçekleştirildi

Konuşmanın ardından 2023-2024 Sezonu Trendyol 1. Lig fikstür çekimi, kulüp başkanları ve yöneticileriyle birlikte gerçekleştirildi.

Trendyol 1'inci Lig'de ilk haftanın fikstürü şu şekilde:

Gençlerbirliği - Ümraniyespor

Şanlıurfaspor - Altay

Boluspor - Adanaspor

Keçiörengücü - Eyüpspor

Kocaelispor - Manisa FK

Tuzlaspor - Çorum FK

Erzurumspor - Bandırmaspor

Göztepe - Sakaryaspor

Giresunspor - Bodrumspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.