banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Şanlıurfa’da koldan anjiyo yapılmaya başlandı

Bu yöntemle anjiyo operasyonu giderek kolaylaşırken, hastaların hastaneye yatmasına gerek kalmıyor. El bileğinden anjiyo yapılan hasta, işlem sonrasında yürüyerek evine dönebiliyor. Gündelik yaşamında kolunu zorlamayarak her şeyi yapabiliyor.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzm. Dr. Halil Fedai, “İlimizde Anjiyo, Stent, Bypass işlemleri dâhil tüm kalp ameliyatları, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji ekibi olarak hastalarımızın şehir dışına gitmelerine gerek kalmadan tedavilerinin Şanlıurfa'da başarıyla yapıldığını söyledi. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi kardiyoloji kliniği olarak, yedi kardiyoloji uzmanı, bölge ve çevredeki en özel ve en iyi anjiyo cihazları ile hizmet vermekteyiz. Anjiyo herkesin de bildiği gibi bir insanın hayatında karşılaşabileceği en kötü durumlardan biri olan kalp krizini önceden tanı ve tedavisinde çok faydalı bir işlemdir. Hastalarımız çoğu kez kasıktan yapılan anjiyo işlemlerinden dolayı kum torbasından korktukları için genelde bu işlemden kaçmaktadırlar. Hastanemizde ücretsiz ve çoğu hastada uyguladığımız koldan anjiyo sistemiyle beraber hastalar kum torbasına yatmamakta anjiyoları normal çıkan hastalar aynı gün taburcu olmaktadır. Kardiyoloji kliniği olarak Bypass önerilen bazı hastalarımız şehir dışına gitmekteydi. Biz bu hastalara burada anjiyo ünitesinde çok rahatlıkla stent takmaktayız. Ayrıca pil uygulamalarını sağlamaktayız. Hastalarımızın anjiyoda artık korkmamaları, koldan yapılan anjiyo ile beraber kum torbası olmadan çok rahatlıkla ve konfor bir şekilde anjiyo işlem yapılmaktadır.

Koldan yapılan anjiyo işlemi ile beraber hastalarımızın şehir dışına çıkma ihtiyacı artık kalmamıştır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.