banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

Eğitim Bir Sen'de 'İrfan Sohbetleri' devam ediyor

Sendika üyelerinin sosyal doku ve manevi değerlerine katkı sunacak kültürel çalışmalara önem veren Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen'de her hafta Cumartesi ikindi sonrası'' İrfan Sohbetleri etkinliği'' devam ediyor.

Her hafta düzenli olarak yapılan 'İrfan Sohbetleri'' ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun şunları söyledi:
''GÖK KUBBEMİZİN; MEDENİYETİMİZE AİT KELİMELERİMİZ VE KAVRAMLARIMIZIN İZİNDE BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ.'' Şiarı ile irfan sohbetlerimiz devam ediyor.
''Bakmaktan Hayrete; Manzarayı Güzel Kılmanın Yolu, Nazarı Sahiha Kılmaktan Geçer.'' konusu işlendi.
''Akıl ve kalp birlikte düşündüğünde güzel bakar, güzel görür. Bakış, anlam kazanır. Güzelin sahibi düşünülerek bakıldığında nazar anlam kazanır.'' Çerçevesinde güzel bir sohbet gerçekleşti.Bu güzel sunumundan dolayı Vedat AKILLI Bey'e , katılım ve katkılarından dolayı değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.