banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Emir Preldzic 4

Suudi Kralı Selman Türkiye’de

Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz Al Saud, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle resmî bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Türkiye’ye geldi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle resmî bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Türkiye’ye gelen Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz Al Saud, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından karşıladı.

Karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Selman Bin Abdülaziz, basın mensuplarına görüntü verdikten sonra Esenboğa Havalimanı Şeref Salonu’na geçti. Burada gerçekleşen kısa bir görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, misafiri Kral Selman Bin Abdülaziz’e konaklayacağı otele kadar refakat etti.

12-13 Nisan tarihlerinde Ankara’da resmî temaslarını gerçekleştirecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek olan Suudi Arabistan Kralı Selman, 14-15 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı 13. İslam Zirvesi’ne de katılacak. (İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.