Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ioc93cd4893va8jssk5nh64cp2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Son Dakika! Azerbeycan Ermenistan'da Generalleri Gizli Toplatısında vurdu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Son Dakika! Azerbeycan Ermenistan'da Generalleri Gizli Toplatısında vurdu

ÜST DÜZEY DARBE: GENERALLERİN GİZLİ TOPLANTISI VURULDU

Azerbaycan ordusunun isabetli bir saldırısı sonucunda, yüksek rütbeli Ermeni subayların toplandığı bir sığınak imha edildi.

Azerbaycan Basın Ajansı'nın (APA) bildirdiğine göre , askeri kaynaklar, saldırının Harop kamikaze İHA tarafından gerçekleştirildiğini bildirdi.

Sığınakta bir general, birkaç albay ve diğer üst düzey Ermenistan Silahlı Kuvvetleri görevlilerinin bulunduğu belirtildi.

Askeri kaynaktan yapılan açıklamada, "Darbenin şiddeti, sığınaktan kimsenin kaçamadığını gösteriyor," ifadeleri kullanıldı. 

ERMENİSTAN ORDUSUNUN 2 ALAYI İMHA EDİLDİ

 Azerbaycan ordusunun Ermenistan ordusuna ait bazı mevzileri imha ettiği bildirildi. 

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Terter ilinin Hasankaya yerleşim biriminin yakınlarında konuşlanan Ermenistan Silahlı Kuvvetleri 5'inci Motorize Alayının 1'inci Taburu ile Talış bölgesi yönünde 6'ncı Motorize Alayının 1'inci Taburunun mevzilerinin top atışlarıyla vurulduğu belirtildi.

Açıklamada, ağır kayıplar veren Ermeni güçlerin, ölü ve yaralıların tahliyesi için bile araç bulmakta güçlük çektiği kaydedildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.